divendres, 21 de març del 2014

Ja hi som.... qüasi

Bon dia,

Estem a menys de 48 hores del dia pel qual molta gent ha estat treballant amb moltíssima il·lusió. Moltes gràcies a tots els que ens esteu ajudant.

Ho tenim tot a punt: recorreguts, trofeus, medalles pels nens, servei de dutxa, neteja de bicicletes, esmorzar, servei de bar, creps, inflables, grallers, gegants, Òmnium, fisio, etc....

Hores d’ara tenim aquells dubtes que es produeixen a la 1ª edició de qualsevol activitat: vindrà gent? quedaran contents? Agradarà el recorregut? Tindrem bon temps? Què haurem de millorar pel proper any?.....

Estem convençuts que amb les ganes i il·lusió que hem treballat aquests dubtes s’esvairan, la gent vindrà i gaudirà d’una duatló maca i, per què no dir-ho, un pel “fangosa”, les curses infantils ens faran gaudir amb els nens i nenes, els grallers i gegants ens faran ballar, els entrepans de botifarra pels participants a la duatló els recuperarà de l’esforç i, si no, Airun els ajudarà, Kalitubs ens oferia el millor servei de bar possible i els inflables faran saltar als nens / nenes.

L’únic que no podem controlar és el temps que farà, però això tampoc ens espanta. La gent de Llers som gent de caràcter i estem segurs que el temps ens acompanyarà.

O sigui, que no teniu excusa i diumenge al matí a Llers LA FAREM GROSSA !!!!!!


T'HO PERDRÀS???


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada