REGLAMENT

GENERAL

1.           Dia: Diumenge 22 de febrer 2015.       
2.           Lloc: Llers. Plaça de l'esglèsia.
3.           Hora: 09:30
4.           Distància: 3 km corrent + 15 km bicicleta BTT + 1,5 km corrent.
5.           Oberta a majors de 15 anys.
6.           Premis als 3 primers classificats en categoria masculina i femenina.

ESPECIFICACIONS

1.           Nombre màxim de participants 150.

2.     S’haurà de fer la inscripció en aquest blogger. Consulteu a dalt d’aquesta pàgina l’enllaç INSCRIPCIÓ.

3.     Empleneu les dades que us demana i cliqueu enviar. Se us enviarà un correu de confirmació.

4.           Les inscripcions es tancaran el divendres 20 de febrer a les 24 hores.

5.     Els drets d’inscripció seran de 6 € per tots els  participants, que s'hagin inscrit x internet i 9 € per aquells que s'apuntin i paguin el mateix dia de la cursa, en ambdós casos s'inclou la llicència d’assegurança temporal amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat

6.           Recollida de dorsals EL MATEIX DIA DE LA CURSA de les 08:00 h h fins a les 09:15 al punt de sortida. Es recomana venir amb temps per evitar cues o aglomeracions d'última hora. A partir de les 09:15 h tancament de la inscripció i entrega de dorsals.

7.         Pagament el mateix dia de la cursa.

8.           El temps  total de cada participant és el que es compta des del moment de donar  la sortida fins al final de la competició. El temps utilitzat en transicions forma part del temps total.

9.            L'organització es reserva el dret a demanar DNI o document similar per comprovar l'edat i/o identitat de les persones participants.

10.         El dorsal, corrent s'ha de col·locar a l'alçada del pit de manera visible, i en bicicleta tant al casc com a la bicicleta. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense dorsal de la cursa. Aquesta pràctica no està permesa. Perjudica a tot el col·lectiu i al desenvolupament de la prova.

11.         CICLISME / ÀREES DE TRANSICIÓ

ü     No es pot circular amb el tors nu.
    ü     No es pot progressar sense la bicicleta.
    ü     Els atletes han obeir i respectar les normes de tràfic aplicades de forma especifica per la cursa.
ü     Es obligatori l’ús del casc a la cursa correctament cordat.
ü     Es pot utilitzar qualsevol tipus de bicicleta excepte les que disposen de mecanismes que faciliten la seva acceleració.
ü     Cada atleta podrà utilitzar exclusivament l’espai marcat amb el seu número de dorsal, així com els passadissos d’accés i sortida del mateix
   ü     Les bicicletes s’han de deixar a l’àrea de transició nomes a la ubicació assignada i en posició vertical; no sent permès, per exemple, penjar-les de costat només per una de las parts del manillar.
   ü     Nomes està permès deixar a l’espai assignat a l’àrea de transició, el material que sigui utilitzat durant la competició.
   ü     El casc, sabatilles de ciclisme, ulleres i altra equipament de ciclisme, pot estar col·locat en la bicicleta.
   ü     Els atletes han de muntar en la bicicleta desprès de la línia de muntatge, i desmuntar abans de la línia de desmuntatge.
    ü     Tots els atletes han de circular por les àrees de transició conforme al tràfic establert, no sent permès retallar el recorregut per la transició.

12.         La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc de les persones participants a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que les persones participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos o a terceres persones.

13.          L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada a la prova, ni dels accidents que es puguin produir, si bé es vetllarà per tal d’evitar-los.

14.         L'organització resoldrà tot allò no previst en aquest reglament. En cas de necessitat la organització es reserva el dret de modificar el recorregut previst inicialment.

15.         Temps de durada de la cursa: 09:30 h a 11:30 h.

16.         L'organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tothom qui participa en la prova. L'organització podrà modificar el recorregut per causes alienes i/o de força major.

17.         Al finalitzar la cursa hi haurà entrepà i beguda per tots els participants.

18.   L'Ajuntament de Llers es reserva el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb finalitats de difusió i arxiu, i sempre d'acord amb la legislació vigent en matèria de dret d'imatge i de protecció a la intimitat de les persones. No obstant això, l'Ajuntament de Llers no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges per part de terceres persones en activitats obertes al públic en general.

19.         Les persones participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, gènere i any de naixement siguin publicats a les llistes d'inscrits, com també a la de resultats, així com fotografies de l'esdeveniment puguin ser publicades al blog i al facebook de la cursa, seguint la normativa establerta.

20.         És important NO embrutar o degradar l’itinerari o la muntanya en general, o contra advertir la normativa vigent sobre prevenció d’incendis.

21.         No es permet la participació d'animals domèstics amb l'expressa responsabilitat dels seus propietaris, que han de vetllar perquè aquets no puguin fer mal als participants o terceres persones.

22.         El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova.

23.         El fet d'inscriure's implica l'acceptació d'aquest reglament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada